GT-Bio Roller Shad 165 Jig Head Yedek Kafa - 250g
GT-Bio Roller Shad 165 serisi için özel olarak üretilen bu 250 gramlık yedek kafa, en zorlu kondisyonlarda bile sahtenizin aksiyonundan ödün vermeden hedef derinliğe ulaşmasını sağlar.
Bu yedek kafa, özellikle tekneden yapılan Ağır Jigging ve Vertical Jigging disiplinleri için idealdir.
Öne Çıkan Özellikler:
Ekstra Ağır Gramaj: 250g ağırlığı sayesinde çok derin sularda (Deep Jigging) ve yüksek akıntılı bölgelerde sahtenin "havalanmasını" engeller, dikey formunu korur.
Hidrodinamik Tasarım: Roller Shad serisinin imzası olan kafa yapısı, suyun direncini minimuma indirerek sahteye gerçekçi bir yüzüş ve titreşim kazandırır.
Tam Uyumluluk: 165mm gövde yapısına sahip Roller Shad silikonları ile milimetrik uyum sağlar.
Dayanıklı Boya Teknolojisi: Kayalık zeminlere ve tuzlu suyun aşındırıcı etkisine karşı yüksek dirençli, uzun ömürlü kaplama.
Mafsallı (Eklemli) Yapı: İğne ve gövde bağlantısındaki esneklik sayesinde balığın kurtulma şansını (kaldıraç etkisini) minimize eder.