GT-Bio Roller Shad 165 İğnesi 6/0 - 5 pcs
GT-Bio Roller Shad 165 mm silikon sahteler için özel olarak geliştirilen 6/0 yedek iğne seti, hem dayanıklılığı hem de üstün saplanma kabiliyeti ile trofe avcılığının standartlarını belirler.
Öne Çıkan Özellikler:
6/0 Ekstra Geniş Kavis: 165 mm’lik iri silikon gövdenin içinden rahatça dışarı çıkabilen geniş ağız yapısı, balığın tasmalamasını garantiler ve iğnenin silikon içinde gömülü kalmasını engeller.
Mafsallı Sistem Uyumu: Roller Shad'in özel eklemli kafa yapısına tam uyumludur. Bu hareketli yapı, balık kancaya takıldıktan sonra iğnenin her yöne esnemesine izin vererek balığın kaldıraç etkisiyle iğneyi atmasını zorlaştırır.
Yüksek Mukavemetli Çelik: 6/0 boyutu, özellikle iri Sinarit, Akya, Lagos ve trofe Levrek gibi güçlü balıkların uyguladığı muazzam baskıya karşı esneme yapmayacak şekilde yüksek karbonlu çelikten üretilmiştir.
Tuzlu Su Koruması: Korozyona karşı ekstra dirençli özel kaplaması, iğnenin ömrünü uzatır ve en sert deniz koşullarında bile keskinliğini muhafaza etmesini sağlar.
Lazer Keskinliği: Kimyasal olarak keskinleştirilmiş iğne ucu, en sert ve kemiksi balık damaklarına bile anında nüfuz eder.
Hedef Balıklar: İri boy Levrek, Lüfer, Sinarit, Lagos, Akya ve diğer tüm büyük predatör balıklar.
Av sırasında kayalıklara çarpan veya büyük bir balıkla yapılan mücadelede formunu kaybeden iğneleri yenilemek, avın verimliliği için hayati önem taşır. 5'li paket sayesinde çantanızda her zaman hazır yedek bulundurabilir, avınızı riske atmadan saniyeler içinde iğne değişimi yapabilirsiniz.